“Een creatieve geest is het primaire gereedschap van grafische vormgeving”.

Ik beschik over alle disciplines die nodig zijn voor het succesvol ontwerpen, bouwen en publiceren van drukwerk, online publicaties en communicatiemiddelen. Ik maak websites op maat, een website die past bij jouw strategie en waarmee je aansluit bij je doelgroep. Na een eerste kennismaking waarin jij je wensen kenbaar maakt, maak ik een voorbeeld-site. Als die naar jouw tevredenheid is, ga ik de site voor je bouwen. Bij het ontwerp van jouw website neem ik jouw huisstijl als uitgangspunt. Nog geen huisstijl? Geen probleem, want ook dat verzorg ik.

Verder kun je bij mij terecht voor al je andere grafische producten, van flyers en visitekaartjes tot advertentieopmaak en magazines.

ADVERTENTIES DIE JOUW IDENTITEIT UITSTRALEN !

Reclame-uitingen of advertenties zijn uitermate bepalend voor jouw bedrijfsidentiteit. Gezien worden is belangrijk. Een scherpe en duidelijke opmaak van uw advertentie is dan een vereiste. Ik ondersteun je graag bij het bedenken en ontwerpen van jouw reclame-uitingen.

Huisstijlen & Meer

Design, communicatie en gedrag, de 3 elementen die de visuele identiteit van een organisatie uitdragen. Ik help je graag met het symbolische gedeelte van jouw bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen logo, kleur, typografie (lettertype), vorm en taal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) en fotografiestijl. Deze elementen worden consistent gebruikt op uw website, maar ook in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, compliment cards, offertes, facturen, enveloppen, e-mails, beachflags, spandoeken, belettering, bedrijfskleding etc.

Ben je nog op zoek naar een huisstijl of ben je toe aan een opfrisser, informeer wat ik voor jou kan betekenen.

 Ik lever mijn producten zo klantvriendelijk mogelijk af. De websites die ik bouw, zijn over het algemeen gemakkelijk zelf bij te houden. Mocht het jou als ondernemer toch aan tijd of kennis ontbreken om dit zelf te doen, bied ik diverse betaalbare mogelijkheden waarmee ik jouw site actueel en up-to-date houd.