Project omschrijving

FAQ items aan het laden...

UW PARTNER VOOR …

Marketing| SEO & Conversie| Websites|

Met een creatieve geest ontwikkelen wij jouw online presentatie in een systematisch ontwerp.

Wij maken jouw website vindbaar. En met conversie sporen we jouw bezoekers aan tot actie!

Met onze kennis van marketing verbinden we de juiste mensen met jouw missie.

Als netwerkorganisatie beschikt KLOUK Media over alle disciplines die nodig zijn voor het succesvol ontwerpen, bouwen en publiceren van online publicaties en communicatiemiddelen.     Op een goede website maakt jouw bezoeker virtueel een reis naar het einddoel dat jij hebt bepaald. Websites verschillen echter in doel en functie. Geen website is hetzelfde. Wij maken daarom voor jou een website op maat, die past bij jouw strategie en waarmee je aansluit bij je doelgroep. Pas dan werkt een website voor jou! Een doelgerichte website vraagt om een planmatige aanpak. We maken eerst een communicatieplan. Als dat naar jouw tevredenheid is, gaan we jouw site bouwen.

Huisstijl Bij het ontwerp van jouw website nemen we jouw huisstijl als uitgangspunt. Nog geen huisstijl? Geen probleem, want ook dat verzorgen wij. Verder kun je bij ons terecht voor al je andere grafische producten, van flyers en visitekaartjes tot advertentieopmaak en magazines. Wij realiseren websites voor iedereen, voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en personen.

Maak die stap naar een nieuwe website en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.