Project omschrijving

FAQ items aan het laden...

Er leuk uitzien, energiek genieten van het leven, gezond ouder worden. Dat willen we allemaal. En het kan! Met gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Ook jij kunt blijvend afrekenen met overgewicht, je vitaal voelen en gelukkig zijn met je spiegelbeeld. Want met het afslankprogramma van Studio Slim Slanker gaat afslanken je zeker lukken!

Afslanken gebeurt bij Studio Slim Slanker op een gezonde en verantwoorde manier, zonder jojo-effect. Dat doe je met de maaltijdvervangende producten van Straight away, een dieet dat werkt en bovenal lekker is!

Eenmaal op streefgewicht help ik als ervaringsdeskundig afslankcoach je stapje voor stapje over te schakelen op regulier voedsel. Zo stabiliseer je jouw nieuwe, gezonde levensstijl en blijf je óók na het dieet op je streefgewicht.

Ook jij kunt gelukkig zijn met je eigen spiegelbeeld!

Samen blij met een nieuwe jij

Afvallen kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar als ervaringsdeskundige ken ik de valkuilen en ik behoed je daarvoor. Zo worden we samen blij met een nieuwe jij!

We doen meer dan alleen kilo’s kwijtraken. Als gediplomeerd voedingsdeskundige zorg ik er voor dat je met een goed en verantwoord dieet afslankt.

Als je eenmaal op je streefgewicht bent, schakelen we stapje voor stapje over op regulier voedsel. Zo help ik je op een verantwoorde manier aan te passen aan jouw nieuwe, gezonde levensstijl. Je zult je energieker voelen en kunt trots zijn op je spiegelbeeld!

Gun jezelf vandaag een slanker en gelukkiger leven. Zet die eerste stap en maak een afspraak, zodat we samen die overtollige kilo’s te lijf kunnen gaan.