Vaardigheden.

RESULTAAT DOOR EEN DOORDACHT ONTWERP.

In het gedrang om de aandacht en gunsten van je doelgroep, is sterke online content belangrijker dan ooit tevoren. Vindbaarheid in zoekmachines (SEO), leesbaarheid en conversiegericht teksten zijn doorslaggevend voor online succes.

Het succes van een website of marketing-campagne wordt al gauw afgemeten naar het aantal bezoekers of het bereik van jouw campagne. Het wordt echter pas interessant als de mensen die je bereikt ook tot actie overgaan. Je wilt tenslotte contact maken en zaken doen. Het is daarom zaak je online presentatie in te richten op conversie, waarbij ze gaan handelen volgens de doelen die jij stelt.

Je wilt dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. KLOUK DESIGN kan je website bij het ontwerp inrichten voor het best haalbare zoekresultaat. Ik kan natuurlijk ook kijken naar de mogelijkheden van je huidige website voor een betere SEO (search engine optimization).

CREATIVITEIT 100%
WORDPRESS 95%
ADOBE SUITE 2020 95%
HTML/CSS 90%
CONTENT 93%
ONLINE MARKETING 100%
SEO 95%
BRANDING 90%

VISUALISATIE KOMT EERST.

Vaak heb je al in je hoofd een idee van je website, maar ontbreekt het je aan de kennis en/of tijd om dat idee te digitaliseren en om te zetten in een functioneel werkende website. Daar wil ik je graag helpen met mijn kennis, creativiteit en netwerk. Maak die stap naar een nieuwe website en neem contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Vul het formulier hieronder in en ik nemen zo snel mogelijk contact met je op.