WEBSITES.

EEN DOORDACHT ONTWERP …

Ik beschik over alle disciplines die nodig zijn voor het succesvol ontwerpen, bouwen en publiceren van drukwerk en online publicaties en communicatiemiddelen.
01. VIRTUEEL REISDOEL

Op een goede website maakt jouw bezoeker virtueel een reis naar het einddoel dat jij hebt bepaald. Websites verschillen echter in doel en functie. Geen website is hetzelfde. Ik maak daarom voor jou een website op maat, die past bij jouw strategie en waarmee je aansluit bij je doelgroep. Pas dan werkt een website voor jou!

Een doelgerichte website vraagt om een planmatige aanpak. Ik maak eerst een communicatieplan. Als dat naar jouw tevredenheid is, ga ik jouw site bouwen.

02. HUISSTIJL

Bij het ontwerp van jouw website neem ik jouw huisstijl als uitgangspunt. Nog geen huisstijl? Geen probleem, want ook dat kan ik verzorgen. Verder kun je bij mij terecht voor al je andere grafische producten, van flyers en visitekaartjes tot advertentieopmaak en magazines. Ik realiseer websites voor iedereen, voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en personen.

03. CONTENT

Natuurlijk moet een website er mooi uit zien en snel en foutloos werken. Maar zowel bij SEO als conversie draait het vooral ook om goede content. Goede content sluit naadloos aan bij jouw onderneming en slaat tegelijkertijd een brug naar jouw doelgroep, waarbij het doel van de website per geval sterk kan verschillen. Denk aan bijvoorbeeld klantondersteuning, informatieverstrekking of image building. En voor de ene onderneming is een website onderdeel van een crossmediale marketingstrategie, terwijl andere zich in hun marketingcommunicatie volledig richten op het internet.

Wat jouw bedoelingen ook zijn, KLOUK Design helpt je met de juiste tekstinhoud. We kunnen jouw teksten professioneel redigeren maar ook nieuw schrijven. Samen bepalen we de aanpak en inhoud en letten daarbij vooral op:

  • Het karakter van jouw organisatie / onderneming
  • Het onderwerp
  • Jouw doelgroep(en)
  • Jouw intenties

 

04. MARKETING.

We beginnen altijd met een communicatieplan waarin we de belangrijkste uitgangspunten vastleggen. Dit zorgt ervoor dat de functie, structuur en vorm van de website logisch samenhangen met jouw andere promotionele activiteiten en bedrijfsprocessen..

Online marketing

Online marketing is effectief, betaalbaar en breed inzetbaar. Met de inzet van deze kennis kun je al snel een campagne opstellen en meer samenhang aanbrengen tussen je promotionele activiteiten op je website en met nieuwsbieven en social media. Daardoor neemt de effectiviteit van je inspanningen toe.

Social Media

Social media bieden volop mogelijkheden voor marketingactiviteiten. Wel is het op social media dringen om aandacht. Nog sterker dan elders onderneem je op social media daarom actie vanuit een duidelijke strategie. Daarbij onderscheidt social media marketing zich op diverse onderdelen fundamenteel van traditionele marketing. Zo draait het op social media vooral om personal branding. Veranderingen en trends volgen elkaar bovendien snel op.

Prijzen